×
Klikšķiniet, lai redzētu vairāk preču.
Netika atrasta neviena prece.
Iecienīts0
Atzīmēt kā iecienītu

A. Eriksson sieviešu maks Helka 122-636*01

€27,96 €34,95
Izmērs
  • 3
Krāsa
  • fuksija
  BEZMAKSAS

SŪTĪŠANA UN ATGRIEŠANA SĀKOT AR 58 €

 

  PIEGĀDE

2-3 DARBDIENU LAIKĀ

Apraksts

Kompakts un stilīgs ādas maks ar vairākām kabatām.

Zem aizdares atloka ir sešas uz augšu atveramas karšu kabatas, trīs centrā atveramas karšu kabatas un liela karšu kabata ar logu. Turklāt makā ir vēl piecas kabatas. Aizmugurē ir naudas kabata un divdaļīga monētu kabata ar rāvējslēdzēju.

Makam ir RFID aizsardzība, kas neļauj čipkartēm nolasīt attālināti.

Izmēri: 9 cm x 12 x 2,5 cm.

*RFID aizsargāts maks ir paredzēts kredītkaršu, banku karšu, ID karšu un citu dokumentu aizsardzībai ar iegultām RFID (radiofrekvences identifikācijas) mikroshēmām. Šīs mikroshēmas satur personisku informāciju, ko var nolasīt, izmantojot īpašus RFID lasītājus.

RFID aizsargāta maka īpašības un priekšrocības:

1. Datu zādzību aizsardzība:

Ar RFID aizsargāts maciņš satur īpašu oderi vai materiālu, kas bloķē radiofrekvenču signālus. Tas neļauj noziedzniekiem nolasīt RFID mikroshēmas datus no tālienes, tādējādi aizsargājot jūsu personisko informāciju un finanšu datus.

2. Drošība:

Tradicionālajos makos kartes un dokumentus ar RFID mikroshēmām var nolasīt pat tad, kad tie atrodas makā. Ar RFID aizsargāts maks bloķē šādus mēģinājumus, nodrošinot lielāku drošību.

3. Privātums:

RFID aizsardzība palīdz saglabāt jūsu privātumu, nodrošinot jūsu datu drošību un novēršot nevēlamu izsekošanu vai izsekošanu, izmantojot RFID tehnoloģiju.

RFID Protected Wallet ir īpaši izstrādāts drošības produkts, kas palīdz novērst datu zādzību, izmantojot RFID tehnoloģiju, vienlaikus nodrošinot arī stilīgu un praktisku risinājumu jūsu personiskās informācijas aizsardzībai.

Produkta detaļas
Materiāls
Āda
Krāsa
Rozā
Papildus informācija
ean13
6438134056572
upc
122-636
8 produktu tajā pat kategorijā:

Izvēlne

Iestatījumi

Izveidojiet bezmaksas kontu, lai saglabātu iecienītās preces.

Pierakstīties